Halk Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 2462713000
WEB http://atabeyhem.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. HASTAHANE CAD. ATABEY/ISPARTA
VİZYON : Halkımızın sosyal, kültürel ve mesleki becerilerini geliştirecek, istihdam imkanlarını ve yaşam kalitesini artıracak, yöresel el sanatlarını ekonomiye kazandıracak, turizmi geliştirecek, milli ve manevi değerleri yüceltecek eğitim faaliyetleri ve etkinlikleri düzenlemektir.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda toplumun özellikleri ve ihtiyaçlarına göre bireylere, çağın eğitim öğretim tekniklerini ve yöntemlerini kullanarak okumu yazma öğretmek;çağımızın bilimsel, teknolojik, ekonomik,toplumsal ve kültürel gelişmelerine uyumlarını sağlayacak eğitim imkanlarını hazırlamak, toplumsal kalkınma projelerine katılımlarını sağlamak, yardımlaşma ve dayanışma bilinci kazandırmak, istihdamlarını sağlayıcı, ekonomik gelir düzeylerini artırıcı mesleki beceriler kazandırmak ve ilçenin yöresel el sanatlarını geleceğe taşımaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0